Wednesday, April 28, 2010

Eya-fiatla-jökutl


...så ska det uttalas. Vulkanfan. Så i mitt stilla sinne tänkte jag att en häst som heter Island, den kan inte gå fel. Och kan den inte gå fel, då kan inga andra gå fel heller. Lågoddsare är för enkla poäng, vulkanaskehästar för de sturska.

Det gick fel. I skrivande stund väntar jag på att den där jävla sexan ska gå in, för den hade jag bed bara för att slippa anspänningen när vi satt där med fem rätt och skitnära två miljoner... men nix, nu är jag rädd att den bara ska larva in och spräcka nollan. Ett rätt på systemet är larvigt, noll rätt vann man pengar på när man spelade Lotto express på nittiotalet. Nå, den som lever får se, den kutar väl som bäst.

Den där högvaktshästen som skenade till Solna idag, kan man kanske lira på den nästa gång? Den verkade ju veta hur man sprang. Här, förresten, innan jag glömmer det, får ni en liten länk till CNNs vulkanspråkskola: http://bit.ly/8XJQ3I .

Annars, tja, tjänstefördelningstider, man vill hellre ha sommarlov, ölen smakar bra, chefen är som chefer är, eller så

Enkelraderna kan jag väl börja plita lite på... eller det kan jag ju inte alls innan den sista hästjäveln tänker komma... fan håller dom på med i IT-båset på Valla, är det målfoto eller har nån trillat igen? Annat va- DÄR, nu! Då skavisi... ja. Just det. Sexan. Jonny Takter. Kanon. Kul. Den hade vi alla utom Anders. Det borde nästan han få poäng för.
A 3= 45 (157)
E 2= 54 (12)
H 2=46 (369)
M 4=43 (45)
N 3= 59
P 4= 48 (26)
T 4= 39 (417)

Potten: 1026 kronor

Vågar man gissa på att det blev Jackpot på fyra rätt? Jajjamänsan. Nicke leder, Erik kommer sen. Per ligger trea. Arg som bara den. Håkan han är fjärde. Anders nummer fem. Max kom in på sjätte. Tobbe han vill hem.

JA, man får rimma så. Hej på er.
Maxbax