Wednesday, June 08, 2011

Barnen - Papporna 1 - 0



Härlig kväll på Solvalla! Bästa vädret! Gott humör! Kul att ses!


Vilka kom? Tobias med Philip och Ella. Nicklas med fru och barn. Per och Augusta. Anders i kavaj och solbrillor.


Vilka kom inte? Pappa Max, fastnat med foten i spjälsängen. Pappa Erik, överförfriskad av proseccon på dotterns studentmottagning. Och Håkan, glömt, låg i badet, vet inte.


Hur det gick? V64 för 1100 eller nåt. Tre rätt. Men det var nääära. 400 var att leka med. Tobbe drog visst in 54 kronor på något, annars gick det som vanligt...


Hur kul är det med barn? Finns inget bättre. Livliga barn med spring i benen och busiga ögon. Men kanske inte just på Solvalla när man försöker vinna miljoner. Jag kommer att ta upp med Augusta när hon blir lite större att hon är skyldig mig i runda slängar 10 000 kronor i oinlämnade spel pga vanartigt barn.


Vad händer närmast? Jo Max har att redovisa spel för ca 200 kr å det snaraste. Håkan tycker vi ska spela V75 på lördag för sin vinsttusing. Vi mailar kontonummer för insättning av vinst.


Hur gör vi sedan? Majoriteten tycktes vara pigga på en fortsättning. Och på återgång till fast dag. Och vill man kliva av så kan vi ju ändå ses på valla en gång om året. Jag var faktiskt personligen inne på att lägga ner, men vill alla andra fortsätta så kan jag fundera på saken.


Maharajah på lördag, missa inte!


/Per

4 Comments:

Anonymous Max said...

Fortsätter! Jag kan sakna enkelraderna... men fortsätter, och nästa år tar jag med sonen på Valla. Nio dagar kändes väl ungt, men nu får det vaa nog med curlande. Han heter för övrigt Viktor.

8:44 PM  
Anonymous håkan said...

Gillar ert beslut! Tror jag och min hjärna behöver en fast dag att leka på. Vafan kör på enkelrader också när vi ändå håller på..!

12:10 AM  
Anonymous Per said...

Maharajah. Börjar första 700 i tredje spår. Resten av loppet utanpå ledande Iceland. Kopplar grepp in på upploppet, trampar sig illa när han ska växla tempo och galopperar bort segern. Halatr av banan. Nesligt. Men han repar sig och kommer igen, precis som undertecknad!

4:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Haltar

4:57 PM  

Post a Comment

<< Home