Thursday, October 07, 2010

Redogörelse för V6


Höwings Oh Titan är ett jävligt konstigt namn t o m för att vara en häst, men segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

Ypsilon Boko var favorit i avd 2. I det joniska talsystemet hade ypsilon värdet 400. Jorma Kontio är något av ett jon. Så om han vinner blir utdelningen på V64 400 spänn, och det vill man ju inte ha tänkte jag. Och tog bort honom från systemet. Inte så fiffigt med tanke på att han vann.

Space Hoss är ett ganska tråkigt namn på en häst, men segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

More Feeling är ett jävligt bra namn på en häst, segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som inte streckade denna häst är dumma i huvet!

Björn Goop är ett jävligt konstigt namn, skulle möjligen passa på en häst, men hans segrar i DD1 och DD2 var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om de loppen är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

Nu stundar bistra tider. Har kikat i travkalendariet och konstaterat att hela min vecka består av skitlopp på skitbanor. Det som ser någorlunda intressant ut är Åby ikväll och Jägersro på tisdag. Kraftig Jacpot på V75 på lördag, men Hagmyren... jag är skeptisk. Vi får se vad det blir...

/Per

4 Comments:

Anonymous Per said...

Det blev en V65 på Åby, ikväll torsdag. Tre spikar: en favorit, en andra- och en tredjehandare. En 1%are och en 2%are finns med. Allt kan hända...

1:1 Chimall T.T.
2:2,4,6,8,9
3:1,2,5,6,8,9
4:9 Eliott Hall
5:1,4,5,12
6:9 Cash Is Fun Zaz
120 r = 120 kr

80 spänn kvar att spela för.

4:47 PM  
Anonymous Spillebärsky said...

Hej Per.
Fina kommentarer på v64, rejält spelat. Jag kan konstatera att jag är dum i huvet. Träffade en gammal skötare häromdagen, han sa kort och gott man ska hålla sig till sina älsklingar,,,,
För övrigt så kan man efter hovrättensdomen konstatera att Åke aldrig fick leka med elektriska tåg. Enkel psykologi, inget Märklin i julklappspaketet, det ska kusarna få plikta för!
Enkelt som tulipanaros!

10:05 PM  
Anonymous Per said...

Precis. Jag skruvade isär hårtorken när jag var 10. Pillade ur varenda liten skruv, fjäder och bricka. Ville ju veta hur skiten funkade. Sen in med allt igen, precis som det hade suttit. Bara det att en hel näve grejer blev över. Gömde alltihopa längst in i garderoben och blånekade när morsan frågade. Till slut uppdagades det hela och man fick skäll. Och inte fan håller jag på med grisfösare idag inte.

Åby sket sig rejält - alla spikar var rostiga. F'låt.

Nu får vi se vad jag gör med dom där 80... Kanske fegar för att hamna i penningligan. Vadårå? Pengarna hamnar ju i potten så klaga inte.

2:54 PM  
Anonymous Jorma K:t said...

Per din modiga mys rysare! Satsa allt på nr 13 förstås. "Dett prukar gå pra"

3:53 PM  

Post a Comment

<< Home