Friday, August 28, 2009

En stressad travtoks bekännelser!


Igår (i onsdags alltså) mellan kl 15 och 18.45. Hann jag skruva upp fyra stycken väggskenor till bokhyllor till vår nya skollokal. Handla skenor på Söders järn. Vara trevlig mot IT-Lasse ,bjuda honom på middag. Samtidigt som min av dotter Julia ”fådda” mobil surrade skönt i fickan där era rader surrade in. En känsla av nu jävlar infann sig. När jag lätt stressvettig sätter mig vid datorn för att göra systemet har IT-Lasses slitande i tåtar och makapärer gjort att nätet är borta. Ännu svettigare hoppar jag i bilen för att ta mig till ett atg-kontor innan jag och Salle ska spela tennis. Svetten rinner i ögonen, som nu börjar ropa efter förstoringsglas, min fåfänga hindrar mig att använda glasögon. JAG SER INTE ETT SKIT av vad som står i travprogrammet. Att misslyckas med systeminlämningen redan andra veckan vore för skämmigt. Med ålderns rätt tänker jag det är lika bra att luta sig mot Harry, men känner mig som en skön Target player i min överstressade själ. Tobbe (Jansson)som jag av princip aldrig lirar får en ”sista chans”som singel streck på min Harry för 300 spänn, lite bonus till er alltså. Vad gör karln sedan, jo kör 1.10 i dödens första varvet, så fort har väl tok-Jansson aldrig rundat sedan han körde Peace Corps för 20 år sedan. Vet inte om stackars Target Player, hästen alltså, är i mål än idag. Nu gjorde inte det någon större skillnad, då ”Harry” redan spruckit i avdelning 2, men ändå, min övertygelse har nu blivit religion: Lira aldrig Tobbe (alltså jansson).
När jag senare under natten ,då jag sitter båtvakt (What a day!) och summerar era enkelrader lite missmodig efter att ha fortfarande lika stressad åkt på däng av Salle i tennis och behövt hjälp med att messa rader av ”vår” heders Tobbe och Perka eftersom jag inte förstår mig på (läs ser) tangenterna på mobilen som dottern givit mig. Vad händer då jo jag ser att Nicke alias ”kristus” har 3 rätt andra veckan i rad. Vilken dfg-are, och nu har jag blivit religiös på riktigt!


Vad händer sedan då på denna osannolika dag, kanske ni undrar. Jo, när jag ca kl 2 på natten suttit av mitt båtvakteri och somnat så går båtvaktskollegan på muggen och när han spolar ner skiten så går ett larm som kan väcka döda. Jag rycks upp ur min närmast medvetslösa sömn och undrar om det brinner eller kriget brutit ut i det öronbedövande larmet. Larmljudet visar sig senare komma av att det är dags att ringa toatankstömmaren på båtklubben. Fiffig anordning! Sedan sov jag inte mer, därav detta sena blogginlägg, jag hoppas på förståelse och förbarmande.


Erik


PS Och nu har jag tappat enkelradsstatistiken, men den kommer som kommentar i veckan.DS

Thursday, August 27, 2009

Förvirrande


Efter att ha stressat iväg till naprapaten för att kolla upp min skada som jag fick i en MMA fight med grannens hund, så var jag spänd av förväntan på vad Erik skulle hitta på för rad? (Erik såg förövrigt jävligt hård ut, nästan lite små erotisk ut i skäggstubb) Efter behandlingen så tittade jag på mobilen om Erik eller någon annan hade skickat sin rad. Kanske skulle Tobbe ha varit först rent av? Men någon rad att förhålla sig till syntes inte. Väl hemma damp min kollegas Pers rad ner och jag blev full av skratt. Scorpions winner, ha ha ha…. Nog för att Per är lik Klaus Meine, men att han skulle spela på den hästen, nää det trodde jag inte.


Sedan dök Maxs rad upp, vad ser jag då!? Jo, att karfan har tagit med BRIO i avdelning 1. Kommer ihåg ett samtal mellan mig och Max mellan matsalen och skolan, då pratade han om hur hade förstört stora delar av hans barndom. Han hade en sån sorg i rösten när han pratade om det. Tydligen hade han önskat sig en tågbana i BRIO i julklapp 79, men fick nöja sig med IKEAS tågbana. Skam den som ger sig tänkte väl han!
22 minuter senare kommer förra årets vinnares rad och då ökade förhoppningarna, men nej där misstog jag mig. Greta Toll i avdelning ett. Detta bara för att inte Greta ville vara med i en smaskig trekant 98 så fick hon vara med på ett hörn nu. Det gick lika bra nu som då!!
När jag sen sitter vid matbordet så plingar det till i mobilen, Sexy Sahlin stod det. Kunde jag ge mig fan på att han skulle ta med Persos SEAMAN i avdelning 4!!!! Ja, ja, det är ju sperma Anders tänkte jag….
SMS från Klaus Meine, nej förlåt Per Karlsson. Erik var stressad och hade annat för sig och hade meddelat via Per Meine att han bara hade tvåor på sin rad. Satt och funderad ett tag Är det bara för att kör i tvåan eller? Jag vet faktiskt inte…
Tobbes rad visste jag ju skulle dyka upp strax innan Bolibompa skulle sluta, så det blev jag inte förvånad när jag fick smset. Lite mer överraskad blev jag när jag såg att han hade tagit med Sergant Scott i avdelning 2. Dock kan man ju förstå det i efterhand, nu när man ser att han är lik sångaren i The Scotts från Lidköping. Lika barn leka bäst kanske?!
Helt Plötsligt får jag ett sms från sångaren i the Scotts . Ett system från honom? Hmm… jag fattade ingenting. Tre rätt blev det tillslut på systemet.
I morse kom jag på allt. Det spar vi till en annan gång…


A: 3+1=4
E: 1+1=2
H: 0+0=0
M: 2+1=3
N:3+3=6
P:3+0=3
T: 1+1=2