Wednesday, January 10, 2007

Max din plattfot!

Tänk att det ska vara så svårt att räkna ut en travvinst! 72 spänn blir det. Nåja låt gå för det men värre är att du försöker blåsa mig på en poäng! Jag hade två rätt vilket alla kan se på såväl sms som längre ner här på bloggen. Ge mig upprättelse och en röd 26:a annars jävlar! Tobbe hade för övrigt 3...

Okej förlåt att jag brusade upp, allt är förlåtet nästa vecka när du har lirat brallan av hela Solvallagamblereliten och förser mig och pöjkera med muchos dinaros.

Men vafan hände med Lage som skulle ha sån ruggig skalle och vara så travsäker? Och Staro Almab var visst fisk och inte fågel... Nyby Bengan? Börjat röka hasch?

Inte ett enda lir satt idag fast det kändes så bra på förhand. Jaja, pån igen nästa vecka.

Per

Ny termin, nya resultat:

God start, Håkan! Jag tror det blev en... 42 spänn på systemet, om jag räknade rätt... gjorde jag det Per?
Alltså ser det ut såhär - och då börjar jag lite på ny kula, med bara HT-resultatet som utgångspunkt:
Systemet 4

Anders 24+ 2=26 32:-
Erik 23+3=26 285:-
Håkan 13+2=15 80:-
Max 24+2=26 824:-
Nicklas 6+0=6
Per 24+2=26
Tobbe 15+3=18

Liten omorganisation i topptrojkan, tror jag bestämt. En kvartett nu!

Ur telefonskuggans dal,,,

Hej och hallå! Sumpade telefonen innan julhelgerna och tappade bort alla viktiga telefonnummer. Nu har jag dem igen, åtminstone från er riktiga travvänner. Fortsätter vanan trogen att lira fel hästar, men precis som Eddie the Eagle så är det vi som bär sporten. Kulturskymning, ett riktigt understatement, tur att man slutat annars hade man ju stått där och grinat och det vill man ju inte bjuda kulturskolefascisterna på. Jag har en del förslag på vad som komma skall efter tavlans nedmontering, finns att läsa under kommentarer. För övrigt så skräller Tony Wallin med pianohästen i Chicago Piano Run ( Skumt namn, kan du förklara Max, du som är halvamerikan ?)
Lyfter på kepsen för en fin tradition som går i graven.
A

Bengan, Narkissos och Lage

... visar vägen till ledning för Karlsson. Hela raden lyder 8,8,8,9,3,6.

Ja en epok gick ur tiden på blommens när Lelle skruvade ner tavlan idag och jag bar bort trofén till Granits arbetsrum (tre inteckningar).

Håller med Håkan - det blir friskola. Eller ska man börja på St:Örjans...

;-)

Per

Tar spets 2007...

Äntligen tillbaka efter lussebullarna...Ok, här kommer det; 2007 års första system! Känns aningen tufft att gå ut med två spikar men det har aldrig stört mig förr. Här är raden:
1-7
2-8
3-2,3,7,8
4-1,3,5,9,15
5-1,5,6,9
6-3,4,8

Känns trist förresten att höra om kulturskymningen som verkar råda på Blommensbergskolan. (Kanske dags att starta friskola med trav och galopprofil? Borde inte ATG vara intresserat?)

Håkan

Goop är nya finnen...

...Björn är ju med i alla lopp, och nån Jorma såg jag inte till idag. 7 8 7 14 9 4 säger Max denna behagliga januarionsdag.