Wednesday, March 17, 2010

Grattis mesar

Idiot eller orakel var frågan. Orakel är väl att ta i, men fy fan vad bra jag spelade:

Helt rätt att plocka bort överstreckade Poppy och Canendel i första, dom var usla. Grym tipsetta i andra, Paroll. Sluggade på i dödens hela loppet och såg ut att vara vinnaren i början av upploppet.


Genialiskt att spika Tabacco Master i avd 3, tråkigt att även denne fick dödens och tyckte det var mindre kul att ligga där. Visste sedan att Madamacristina Cof skulle leda hela avd 4 från start till mål, men hade de inte förlängt upploppet en bit?


Givet av Glory Southwind att ta över spets och leda nästan hela sitt lopp, men det var det där långa upploppet igen... Ruskigt smart i sista, att spela mot största favoriten med bästa hästen Oracle. Mindre bra av Tarzan att byta ut andra ytter mot femte inner. Preparé?


Hur många rätt det blev? Ett! På enkelraden? Noll. Kanske inte rätt onsdag att försöka sänka alla favoriter (fyra vann...) men jag tycker vi bygger vidare på det projektet! Hade ärligt talat inte varit så kul att får fyrahundra spänn var för sex rätt, eller hur. Grattis dock till alla er med små kukar som lirar favoriter och har flytväst i badkaret och foträta skor.


A 1=36 (157)
E 3=45 (12)
H 3=35 (305)
M 3=34 (45)
N 2=48
P 0=34 (26)
T 1=29


Tobbe nästa vecka, sedan går vi in på sista rundan.


/Per