Saturday, October 09, 2010

En dag på stan

Alltså Augusta. Hon går på teater på lördagar. Och jag hade inte tänkt spela V75. För det var på vahetere Hagmyren, och då ska man inte spela, och jag skulle ändå va med Augusta hela lördagen. Men då när Augusta satt och tittade på barnprogrammen och åt cornflakes och drack mjölk, och jag var sådär trött som man kan vara en lördagsmorgon, och liiite ont i huvet, ni vet? Ja, ni vet!

Jamen då var det en stund innan vi skulle gå till tunnelbanan och Augusta äter frukost skiiitlänge och jag är så trött på det där Svenska Dagbladet som Sara nödvändigt måste ha och det får hon för jag älskar henne men jag läser det knappt alls. Så jag knäppte på datorn och tänkte att. Att jag bara skulle titta lite. Och så blev det att jag läste lite och tänkte lite och så började jag strecka lite och så blev det liksom ganska lagom många streck och så tänkte jag att om jag inte lämnar in den här raden och det blir den då kommer jag att gräma mig väldigt mycket och grabbarna kommer inte tro mig och Sara kommer bli förbannad på mig och det är ju ändå jackpot även om det är på Hagmyren så jag lämnade in.



Sen blev det teater och fika och rum för barn och Robert Berg han väljer dödens med Putte Topline och det funkar förstås inte och det var visst då det började mulna på över hustaken.

Sen en korv i kungsan, hon tog en med bröd och jag tog en med mos och avd 2 satt som en smäck men Finders Keepers hade inte sin bästa dag och jag hade ju haft Debbie Brodda i tankarna.

Kollade på skor i några affärer och undrade om inte Erik Adielsson var bättre förr från springspår och vem fan är Ramona Repoort och vem i helvete är Åke Svanstedt?

Jaja Björlifaks, vad hjälper det att du vinner, vi är inte med längre.

Köpte sex par kalsingar på H&M istället för skor (kan behövas, äter såna ibland som bekant) och Rocky Race hade jag tänkt spika - om jag hade gjort det, hur hade systemet sett ut då, varför tänker man alltid så? Sen kom Sara och vi skulle fika men det gjorde vi aldrig bara för att..., fast det gjorde visst Tobbe J, fikade eller fiskade eller satt och funderade på om han skulle lägga om lånen eller vad han gjorde för inte körde han häst någe vidare i alla fall.

Tintomara H spelas vanligtvis men inte från spår 12 och inte idag och nu är alla pengarna slut och det är en annan Tobbes tur.

Så sitt inte och fika hela veckan nu Tobbe!

Tack för mig för denna gång och ADJÖ!

/Per

Thursday, October 07, 2010

Redogörelse för V6


Höwings Oh Titan är ett jävligt konstigt namn t o m för att vara en häst, men segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

Ypsilon Boko var favorit i avd 2. I det joniska talsystemet hade ypsilon värdet 400. Jorma Kontio är något av ett jon. Så om han vinner blir utdelningen på V64 400 spänn, och det vill man ju inte ha tänkte jag. Och tog bort honom från systemet. Inte så fiffigt med tanke på att han vann.

Space Hoss är ett ganska tråkigt namn på en häst, men segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

More Feeling är ett jävligt bra namn på en häst, segern var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om det loppet är att alla som inte streckade denna häst är dumma i huvet!

Björn Goop är ett jävligt konstigt namn, skulle möjligen passa på en häst, men hans segrar i DD1 och DD2 var en ren formsak och ingenting att ens diskutera. Det enda man kan säga om de loppen är att alla som streckade någon annan häst är dumma i huvet!

Nu stundar bistra tider. Har kikat i travkalendariet och konstaterat att hela min vecka består av skitlopp på skitbanor. Det som ser någorlunda intressant ut är Åby ikväll och Jägersro på tisdag. Kraftig Jacpot på V75 på lördag, men Hagmyren... jag är skeptisk. Vi får se vad det blir...

/Per

Wednesday, October 06, 2010

Äntligen!



En dag för tidigt att utropa det, men detta är ju så kul.

Alla som jobbar som lärare och i synnerhet på Magelungen har nog fattat att man inte kommer att bli rik bara på att jobba, så nu gäller det att försöka få in lite miljoner. Börjar lite försiktigt idag för att få råg i ryggen, som en liten stänkare ungefär, sen tar jag miljonerna imorgon eller längre fram i veckan. You just wait and see.

Tänkte förstås helt skippa det kärringbetonade V64-spelet, men kom på att man kan slänga in en lite mer manlig V6:a. Enbart sexrättspotten alltså gubbar. Systemet ser ut så här:

1: 5 Höwings
2: 9, 10, 12, 14, 15
3: 4 Space Hosss
4: 5, 6, 8, 10, 11, 12, 14, 15
5: 4 Conrad
6: 10 Dileva
40 rader = 40,00 kr

Sen en rak dubbel för 40 spänn på Conrads Garland och Dileva Käll. Vinner inte dom käkar jag kalsonger resten av veckan. Resten av livet tamefan.

Och 200 kvar att leka med.

Puss på er!

/Per