Thursday, May 06, 2010

Det berömda håret finns det eller finns det inte?


Eftersom den eminenta kanalen TV4 sport valde att visa toppfotboll av världsklass (Örgryte-Landskrona!!!?)igår istället för trav. Och istället för att få se och höra Micke Nybrink prata som en aggressiv bulldog med fradga runt munnen, så fick det bli datorn och smyga fram resultaten blandat med ett intensivt porrsurfande i stället. Därmed jag som frustande, dreglande och lätt aggressiv över överviktiga kvinnor med musar stora som västkustmaneter.


Första singelstrecket fick bli Bart Sjöhammar, inga konstigheter. Med Stig H som tränare och Erik som kusk skulle det bara bli seger i det loppet.

Lopp två var det lopp som skulle rädda våra chanser till att bli miljonärer. Detta visste jag eftersom jag började redan på tisdagen att diskutera V64 med min otroligt kunniga, trevliga och roliga kollega Molgan. Han hade många förslag på outsiders och däribland Jodyvin som förslag. Jag ägnade även större delen av min arbetsdag på onsdagen till att läsa intensivt om möjliga outsiders på mängder av olika sidor. Alla (utom Micke Nybrink, han hade Legolas) hade med Jodyvin med som en tippad outsider, det luktar miljoner tänkte jag. Sagt och gjort fick det bli ett singelstreck där.

Mitt tredje singelstreck tackar jag Otto på Axevalla travbana för.


Sen var det bara att hoppas att det skulle skrälla i lopp 4 och 6.


När jag satt där framför datorn varvandes mellan ATG.se och http://www.bigandhairywomen.com/ (Gå inte in där Erik, du kommer bli sittande där länge.) så hade jag en puls på 149. Svetten rann från pannan och jag var torr i munnen av nervositet. Lopp ett, försiktigt såg jag att oddset var lågt. Jaaa! Nu var det dags för loppet som skulle göra oss rika. Jag vet inte hur många gånger jag halkade av stolen av svett innan resultatet dök upp på skärmen. När jag väl såg oddset så förstod jag att det inte gått vägen. Ledsen och besviken stängde jag ner datorn. Inte ens Svetlana från Ukraina eller Birgitta från Grums kunde rädda min kväll.

När jag mötte upp min kollega på centralen idag så visar han mig ett könshår och då förstod jag hur nära vi var. Hur nära vi egentligen var att kanske få en tusenlapp eller två var. Men, men det är 2010 och det där med håret kanske inte gäller längre?

A=2 (47) 157 kr
E=1 (55) 12 kr
H=0 (46) 369Kr
M=3 (46) 45 kr
N=3 (62) 13 kr
P=0 (48) 26 kr
T=2 (41) 417 kr

Förslag på datum från Nicklas och Per är onsdagen den 26 maj.