Saturday, December 04, 2010

4 december


V75 med fyra spikar, Tvåhästarsmax rös väl när han såg det men så spelar jag. Då har man ju råd med tre rejäla garderingslopp. Så här i efterhand var det ju onödigt att gardera Soliders Memory, men jag köpte inte att ett treårigt sto skulle få vara största favoriten på V75. Tydligen var det helt i sin ordning ändå.


Bara favoriter eller däromkring annars och man borde naturligtvis ha haft 7 rätt men nu blev det bara fem och ingen utdelning på det. Så jag håller nollan, om man ska uttrycka det positivt.


Fan Zwack var trea och Ready To Rock tvåa. Men hade dom vunnit hade det ju inte blivit några sextusen på 7 rätt förstås...


Trehundra rader var systemet, 150 pix. Så en femtiolapp har jag kvar att liva upp tillvaron med innan Tobbe tar över.


När ni minst anar det...


/Per

Friday, December 03, 2010

3 december


Bergsåker spelas icke. Har aldrig vunnit ett korvöre där. Men jag funderade på en platsraket på Örebro: Maiden Ås, Cowboy Tooma och Simb Ruby. Dom var femma, femma, tvåa så det var tur jag sparade slantarna idag med. Kanske blir det V7 imorrn, vi får se.

/Per

Thursday, December 02, 2010

2 december



Gillar ju Åby som var saxbana i afton, men hann inte sätta mig in i skiten. Städvecka på dagis... Hade också funderingar på att lira en hundring säker vinnare på Jaded uppe i Gävle, men misstänkte att spelvärdet skulle bli för lågt. 1.20 stod han i vid start. Och vann inte! Ledde hela vägen, sen nerspurtad av Annicka, en annan gammal favvo. Tur för oss, 200 kvar...


/Per

Wednesday, December 01, 2010

1 december


Två rätt på min åttiokronors V6:a gav helt rättvist NOLL. 200 kronor kvar nu och jag kommer snart slå till igen. När ni minst anar. Där ni minst anar. Hur ni minst anar.


/Per