Saturday, September 11, 2010

Dagens jackpot, det är alltid solklart innan

Ärade travtokar. Här är systemet och hur jag tänkt:
Avd 1:2
Avd2: 5,6,10,12,13
Avd3:1,3
Avd4: Alla
Avd5:11
Avd6:1,2,4.7
Avd7:10

Jaha. Två spikar från bakspår. Hur resonerar man då. I det ena fallet så har El-åkes grabb (11 avd 5) vunnit från det läget tidigare och kan göra det igen. Vem fan vinner om inte han, har inte råd med en helgardering till, lärlingar är ju just det.
Att en Tobbe hatare spikar honom lovar inte gått. men jag brukar alltid lita på hemmahästar och jag tror att kusen inte tittar bakåt och ser att det är Jansson som styr utan vill framåt till havrekrubban inför jublande hemmapublik.
Avd 2, bara tjejer oberäknerliga som en diofantisk ekvation. Fly high trodde ju Salle på så den kanske man skulle ta bort men hästen var ju ett varv före på valla. Jocke Lövgren är i toppslag och Erik ska väl vinna nåt är teoren kring13,12,5.
Och ska vi iväg med alla mljonerna så måste ju Maharajah bli instängd och torska.
Avd 4 är ett skräplopp bara att måla på, vinner goopen blir jag sur.
Avd 6 har jag helt enkelt gått på ranken alla är 30%-are och rensar endel inför avslutningen som kommer att se ut som följer:
Hockey i kön i högt tempo och så vrider han på i sista kurvan och tuggar ner motsyåndarna till vårt jubel längs Mantorps långa upplopp. Macho är ju van att vinna från bakspår och visar högform. Snyggt jobbat Schaffer hoppas jag ni tänker i väntan på att checken ska fördelas.

Wednesday, September 08, 2010

Sicken vicka,,,,



Ja, det gick ju inge vidare det där,,,,,


V-64 Onsdag den 1/9


1 - Favorit torsk, en tidningsfavorit som spik, när min ide´ blev struken. Lita inte på tidningarna.
2. 11:an satt som ett spett!
3. Tryptofan, snyggaste namnet. Favoriten, för stor favorit.
4. Torsk, 2:an var med i striden, men Olympia med Örjan, missade jag helt.
5.Torsk, den vinnaren fanns inte i sinnevärlden.
6. Fly High Kemp, tränad av Copiads tränare, Erik Värmlandstrollet Berglöf. Kuskplus denna gång, lira den nu på lördag, på V75


Apropå V75


Tja, högoddsare prickades in, sen visste jag ju att Ludde glömt ge kusarna havrefras.
Jag borde tagit bort hanses kusar om man hade haft lite bollar.


A step further - det är en hedershäst, i morse fick jag veta varför den inte vann. Marcus Melander tog spets, killen är bara 18 år. Fram dundrar någon utav farbröderna och säger: "släpp min häst är het, jag släpper till dig sen". Sagt och gjort, grabben släpper. Tror ni gubbfan släppte när grabben provade, icke sa nicke! Det blev till att krypa ned i rygg på nämnda gubbjävels häst som var stendöd när det började dra ihop sig 250 kvar. Steppen var fastlåst och gick i mål obrukad.
Avslutningsvis så tror jag att det här kan bli rätt kul, men det var märkbart tyst när man presenterade sina spel. Kommenterandet sköttes av Per och Erik, sånt piggar upp så att man orkar hålla fokus. Jag tycker det blir beigt om det här slutar med ett gubbigt V75 på 560 rader varenda vecka, Harry Boy varning. Hellre 7 små V5:or i så fall.


Nu ser jag framemot fortsättningen med följande startfält:


Erik "Hot Tub" Schaffer, sen Håkan "Red Hot Dynamite" Jensgaard, Max "Home Alone" Entin, Nicklas "Demon Sid" Johansson, Per "Baron Pepper" Karlsson, Tobias "Torgny" Hansson.


Själv tänker Anders "Lönshults Danne" Sahlin, göra comeback om några veckor.




A