Saturday, September 08, 2007

Solänget #2

Här kommer sms:en in allteftersom dagen går, först ska vi ha picnic med farmor, sen ska vi storhandla, en annan ska på museum, en tredje tittar på finnkampen, "ojdå var det trav idag, det glömde jag", "jaså är det v75 på lördagar nuförtiden?", ingen disciplin, här gör man som man vill, inget allvar, bara lek. Men visst, så ska vi tydligen ha det. Lekstuga med V75, det kan du döpa nya bloggen till Max. Och när kommer den förresten, vore bra om det blir snart för den här läser ingen mer än jag.

Här är dagens förbannade jävla pissresultat:

Systemet: 3 (Roligt system, värt ett bättre öde)
A2, (heders)
E0, (spelar på struken häst, vad nu? Som om det inte finns internet på Utö...)
H0 (ingen skugga över dig...)
M3 (kvart i 4!!! Och bara på chans. Jag kräks!)
N1 (halv 7, "ja skicka ti fel Per höhöhö", jovisst)
P1(sen ja, typ kvart i 3 men före första loppets start!)
T1 (halv 7, även en blind höna...)

På förekommen anledning meddelas härmed spelbolagets medlemmar att V75 spelas på lördagar och spelstopp är kl 14.00 hos ombud, oftast lite senare på webben.

Och nu ska ni alla som straff få höra lite bullshit. HAHAHAHAHAHAHA

Avd 1. 3 Across The Lines är en av mina spikar hela veckan till torsdag när jag börjar luta åt 9 Timjans Kap. Under fredagen och lördagen står det så jämnt mellan dessa två att jag nästan får feber. Bestämmer mig vid ettiden på lördagen att inte spela någon av dem utan en tredje: nummer 5 Klöver Kung som har värmt lysande. I sista stund "tar jag mitt förnuft till fånga" och återgår till ursprungsidén. Och Klöver Kung vinner.

Avd 2: Har en tidig fidus i nr 1 Turbina. Vacklar en del under veckan, är inne på några olika motbud men fastnar till sist för nr 3 Inte Illa. Form. Läge. Björn Goop. Allt verkar stämma. Så kommer sms:en gång, Anders är tidig och har 3:an. Fan tänker jag, "tar jag mitt förnuft till fånga" och återgår till ursprungsidén. Och Inte Illa vinner.

Avd 3: Hade såklart inga andra tankar än Jaded. Vad hände? Har inte kunnat se loppet.

Avd 4: Hade såklart inga andra tankar än Äldans K. Mitt enda rätta beslut denna vecka.

Avd 5: 9 Mörtvedt Jerkeld var det tidiga draget, trodde inte han skulle bli så stor favorit. Var mot slutet av veckan helt inne på att schasa bort honom och valet stod då mellan de gamle, Nordgubben och Trollfager. Lirade krona och klave och det blev Nordgubben. I sista stund "tar jag mitt förnuft till fånga" och återgår till ursprungsidén. Och Nordgubben vinner.

Avd 6: Hade 5-6 idéer (1,2,4,5,8,11) men skulle inte om jag så hade fått fundera i hundra år ha upptäckt att nr 7 O'Brian Index ens var med i startlistan. Fööör svårt!

Avd 7: Första tanken var nr 3 Herr Faust. Men även 1, 4, 5, 7 och 9 var ju tänkbara. Läste, funderade, spekulerade, analyserade. Blev inte klokare. Var inne på att återgå till ursprungsidén, men vafan det kan man ju inte alltid göra. Så jag streckade stallkompisen nr 1 Out Of The Game som gjorde rätt för sitt namn och Herr Faust vann.

På Totalen ser det ut så här: A6, M6, N4, P4, T4, E2, H1. Rätta mig om jag har fel.

Per

Solänget - F(l)oppaland

Tre rätt igen, inga pengar och halvtaskigt engagemang på enkelraderna. Tur att det är Max nästa vecka, vår egen Alexander Lukas. Är trött på tom peng pung.

På tal om Max - hur ska vi ställa oss till att killen messar sin rad kvart i fyra?

Tobbe och Nicklas skolkade, Håkan och Erik nollade, Anders satte 2 ärliga och jag en. Max den jäveln hade 3, men här luktar diskning...

Per