Thursday, October 08, 2009

Det är väl själva faen


Jag stack ut hakan och var i o för sig rätt ute. Det hade väl inte inneburit någon allvarlig lösning på vår pekuniära situation om någon av de kusar jag prickat för gått in, de var ju hyfsat spelade.

I mina funderingar över hur systemet skulle byggas så utgick jag från blommor,Skåne och Töcksfors.

Hortensia Dag och Hyacint WG i de två första loppet som outsiders. Det hade blivit fina pengar om de gått in, den förstnämnda var väl inte med i matchen, men Hyacint WG och Hans-Owe, lira nästa gång. Många kallblod, en av dessa kommer från Töcksfors, Ares RB, e Elding, uppfödare Rune Arvidsson. Det kommer många fina kallisar från den gården, Ballevåla, manligt namn eller hur!

Den här gången var det ett iskallt drag. De två sisita avdelningarna var ju lätt som en plätt, Omega Boko, en folkspik, Stensro Julius och Adielsson två skåningar. Ni vet ju hur det känns efter två Skåne, man är ju en vinnare!

Vildvitter är kul, det är två banjospelande killar från norra Sverige, tränat och kört travhästar sen de var små, de ammades inte de diade ett sto i stallet, har jag hört.

Max, det kändes liksom bra att skicka meddelende långt, känns som om man vore där. Jag tycker din medkollare där, ser ut att sova. Jag gillar baseball av den anledningen, man kan sova, vara prutfull, gå och pissa, komma tillbaka och då visar det sig att det inte hänt ett skit. De tar tid att titta på baseball. Det är en process mer än match. En av Perkas gamla ungdomsidoler Steve Wynn, Dreamsyndicate, har gjort en platta som heter "The Baseball project", alla låtar handlar om, bygger på historier om baseball. Årets julklapp till farsgubben, sen kan du ju köra rimmet på brännboll :-).


Resultatet denna vecka:

Anders 3+1+1+2+2+1+2 = 12 (102)
Erki 1+1+2+4+1+2+2 = 13
Håkan 0+0+3+1+1+1+2 = 8
Mats 2+1+0+4+0+2+1 = 10 (45)

Nicke 3+3+5+3+2+1+2 = 19
Pehr 3+0+2+1+0+1+1 = 8 (26)
Toby 1+1+x+1+1+0+3 = 7 Tobbe! My man, bloggar som fan o tre rätt. Huka er gubbar.

Potten: 173 bagare


A

Skiter väl i trav, här är det baseball som gäller.

Med ett rätt på enkelraden kunde jag liga gärna satsat på sex rätt på the play-offs här. Tycker nog 101-åringen i bakgrunden i alla fall. Men fem rätt på systemet, kan det stämma? Det fick jag hit, minsann. På dyrt sms. Att lägga till kostnaden för alla jävla skolwebbs-sms jag måste pröjsa för, eftersom jag inte har annat val än att sitta här och ljuga ihop omdömen inför utvecklingssamtal. Kul.
Baseball då: en kille kastar bollen hårt och lurigt på han som håller i brännbollsracket. Man får inte kasta i nyllet på varann, men helst nästan. Träffar man ska man springa frivarv. Ja, ni hör ju, bekant. Men min pappa blir mäkta härsken när jag gör jämförelsen (NOTHING like brännboll!).

Wednesday, October 07, 2009

Utan vettigt kaffe i trenne dagar...

...försmäktar vi på denna kontinent. Nå, det hindrar inte att jag levererar en rad den här vägen, hellre än att SMSa er för en ryslig massa stålar. Såhär blir det:

3 1 10 2 2 1

Må nu så gott!

Max